注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

品茗,设计的快乐

坚持不仅仅是一种习惯,更是一种人生准则。

 
 
 

日志

 
 
关于我

从事智能建筑系统方案、设计规划(包括方案创意、初步设计、深化施工图设计),已完成设计作品:廊坊(香港)嘉仕丽数码、北京奥体中心、内蒙古体育馆、内蒙古广播电视传媒信息大楼、内蒙古博源大酒店、内蒙古电子信息职业技术学院等. 资料共享:http://yunpan.cn/cfYFAHYabFBQ4 (提取码:41fa) 楼宇自控资料:http://yunpan.cn/cfYFHxd7jcMLR (提取码:dd78)

网易考拉推荐

Barrier Island Hous——屏障岛上的住宅  

2012-11-22 22:40:37|  分类: 建筑设计 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
Barrier Island Hous - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐

设计公司:Sanders Pace Architecture
地点:维罗海滩,佛罗里达州,美国
摄制:Bruce Cole
关键词:当代住宅,室内设计、重建、佛罗里达州,玻璃墙,白色内饰,白宫,维罗海滩
编辑:午夜天使

细心品味,图纸见了不少,但如此详实记录构思过程的图纸,真的很少见。另此作品屡获殊荣!

Barrier Island Hous - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Barrier Island Hous - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Barrier Island Hous - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Barrier Island Hous - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Barrier Island Hous - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Barrier Island Hous - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Barrier Island Hous - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Barrier Island Hous - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Barrier Island Hous - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Barrier Island Hous - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Barrier Island Hous - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Barrier Island Hous - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐

 Barrier Island House by Sanders Pace Architecture:
“This project is located within a waterfront neighborhood of modest 1950’s era houses alongside many more recent supersized replacements. Our process began by evaluating the client’s goals with their existing property in order to determine whether or not the existing single family residence on the site could accommodate their needs.
After an early visit to the site it was determined that any improvement to the existing residence would require the demolition of the original terrazzo slab on grade, perhaps the property’s best asset.
Once the decision to replace the existing structure was made a series of design options were explored which maintained the scale and character of the original house while accommodating new programmatic goals including a loft level, a detached workshop, and an abundance of outdoor space.
A desire to preserve as much of the natural vegetation on the site as possible including many beautiful live oak trees meant containing new construction within the footprint of the original building.
Improved efficiency within the layout allowed us to provide the same interior program within a smaller amount of conditioned space, again a nod to the scale and character of the original historic neighborhood. Hurricane codes dictated our structural system which consisted of concrete with CMU infill.
As with most projects within this context, stucco clads the primary volume of the house. Dark brick and cedar are used as secondary materials cladding accessory volumes and surfaces while an abundance of glass lends transparency to the primary public spaces while offering uninterrupted views to the waterway beyond.”

Barrier Island Hous - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Barrier Island Hous - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Barrier Island Hous - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Barrier Island Hous - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐

 
Barrier Island Hous - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐

Barrier Island Hous - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 

项目信息: 
建筑单位:桑德斯佩斯建筑
地点:维罗海滩,佛罗里达州,美国
建筑师负责:布兰登F.佩斯
项目团队:迈克尔·戴维斯,肖恩·埃利奥特,马特·哈钦森
项目年份:2012
摄影:布鲁斯·科尔
项目面积:2,676平方尺
结构工程:ML工程
管道工程公司:Rescalc of Southwest Florida
景观设计师:Dan Ford & Associates Landscape Design
工程总承包:Roth Builders, Inc

This project is located within a waterfront neighborhood of modest 1950’s era houses alongside many more recent supersized replacements. Our process began by evaluating the client’s goals with their existing property in order to determine whether or not the existing single family residence on the site could accommodate their needs. After an early visit to the site it was determined that any improvement to the existing residence would require the demolition of the original terrazzo slab on grade, perhaps the property’s best asset.

Once the decision to replace the existing structure was made a series of design options were explored which maintained the scale and character of the original house while accommodating new programmatic goals including a loft level, a detached workshop, and an abundance of outdoor space. A desire to preserve as much of the natural vegetation on the site as possible including many beautiful live oak trees meant containing new construction within the footprint of the original building.

Improved efficiency within the layout allowed us to provide the same interior program within a smaller amount of conditioned space, again a nod to the scale and character of the original historic neighborhood. Hurricane codes dictated our structural system which consisted of concrete with CMU infill. As with most projects within this context, stucco clads the primary volume of the house. Dark brick and cedar are used as secondary materials cladding accessory volumes and surfaces while an abundance of glass lends transparency to the primary public spaces while offering uninterrupted views to the waterway beyond.
  评论这张
 
阅读(186)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017