注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

品茗,设计的快乐

坚持不仅仅是一种习惯,更是一种人生准则。

 
 
 

日志

 
 
关于我

从事智能建筑系统方案、设计规划(包括方案创意、初步设计、深化施工图设计),已完成设计作品:廊坊(香港)嘉仕丽数码、北京奥体中心、内蒙古体育馆、内蒙古广播电视传媒信息大楼、内蒙古博源大酒店、内蒙古电子信息职业技术学院等. 资料共享:http://yunpan.cn/cfYFAHYabFBQ4 (提取码:41fa) 楼宇自控资料:http://yunpan.cn/cfYFHxd7jcMLR (提取码:dd78)

网易考拉推荐

Atalaya House  

2012-11-06 11:12:04|  分类: 建筑设计 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
设计:Alberto Kalach
关键词:建筑,住宅,室内设计,园林绿化,照明
编辑:午夜天使

     从住宅俯瞰着太平洋,山谷和远处的群山。一个360度的观看,享受地平线,日出和日落。遥远的城镇和公路过滤坡的树林包围的地方。
     从二层可以俯视下面的露台,踏上台阶,通过空间的变化,显现出不同的气氛和不同的视角,亲密的花园和露台。花园,小室作为入口大厅,大型艺术画廊,间接光,带主露台的客厅。后面,一个带光井的用餐室,居室内的横梁,游泳池,露台,天空游泳池,图书馆,工作室,卧室......他们都具有不同的空间,相互关联的不断变化的空间序列。简单的横向线条呼应的视野和调色板的一些高贵的材料,混凝土,traventine,木材,不锈钢,精心挑选客户和建筑师之间,创造一个宁静的氛围,生活在大自然所包围。

Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 平面图
Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 轴测图

Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
Atalaya House - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 剖面图
原文:
Atalaya House by Alberto Kalach:
“A house for a singular couple on an extraordinary site.
Inserted on the top of a narrow ridge, the house overlooks the Pacific Ocean, the valleys and the distant mountains. A 360 degree view to enjoy the horizon, the sunrise and the sunset. The distant rumor of the town and highway is filtered through the slope of woods that surrounds the place.
The house, conceived as a series of terraces stepping down, is discovered step by step, space by space, revealing different atmospheres and different views into the distance, or to intimate gardens and patios. A receiving shaded garden, a small chamber as an entry hall, the large art gallery with indirect light that leads to the living room as the main terrace. Behind, the dining room with a light well, the family room as a bridge, the swimming pool terrace, …the pool table under the sky pool, the library, studio, bedrooms… all of them with different space and light qualities, interconnected in changing sequences.
Simple horizontal lines echoing the horizon and a palette of few noble materials, concrete, traventine, wood and stainless steel, selected carefully between client and architect, creates a tranquil ambience to live in surrounded by nature.”
  评论这张
 
阅读(199)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017