注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

品茗,设计的快乐

坚持不仅仅是一种习惯,更是一种人生准则。

 
 
 

日志

 
 
关于我

从事智能建筑系统方案、设计规划(包括方案创意、初步设计、深化施工图设计),已完成设计作品:廊坊(香港)嘉仕丽数码、北京奥体中心、内蒙古体育馆、内蒙古广播电视传媒信息大楼、内蒙古博源大酒店、内蒙古电子信息职业技术学院等. 资料共享:http://yunpan.cn/cfYFAHYabFBQ4 (提取码:41fa) 楼宇自控资料:http://yunpan.cn/cfYFHxd7jcMLR (提取码:dd78)

网易考拉推荐

山坡上的家——Gessato Houl  

2012-09-27 01:38:55|  分类: 可持续建筑设计 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
山坡上的家 - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐


资料来源:Freshome
设计师:西蒙 · 温斯坦利
编辑:午夜天使
“简单有时是另一种复杂形式的美”!
      发展替代能源和使用环保材料,是不分国界的。苏格兰设计师西蒙 · 温斯坦利完成项目,名为Houl。建筑师团队说,他们的工作是如此令人印象深刻的因为它基于"能源意识的设计"。 我们发现其博客 Gessato Houl,我们立刻觉得这是一个聪明的主意,值得传播。
 
山坡上的家 - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
      Houl 背后的是一组巧妙苏格兰创意,孤立的苏格兰建筑,使其居民感受到自由的芳香。屋顶在不同的角度被设计成不同的形状是基于建筑的采光。房子使用天然的材料,如内部的硬木地板和侧墙面砖。Houl 保留舒适的外观,内部墙被漆成的白色,使地方显得更宽敞和放松,在配合宽大透明的落地玻璃窗,令人惊叹的全景。
      西蒙 · 温斯坦利设计过许多现代建筑,并获得世界范围的认可和大量的奖项。 Houl 本身在 2011 年收到了英国皇家学会的英国建筑奖。

山坡上的家 - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
山坡上的家 - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
山坡上的家 - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
山坡上的家 - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
山坡上的家 - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
山坡上的家 - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
山坡上的家 - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
山坡上的家 - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐

山坡上的家 - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
山坡上的家 - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
山坡上的家 - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
山坡上的家 - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐
 
山坡上的家 - 午夜天使 - 品茗,Mm设计间的快乐

原文:
Eco-Friendly Residence on the Cliffs of Scotland by Simon Winstanley Archit
There are no boundaries when it comes to developing extensive architectural projects that focus on alternative energy sources and environmentally friendly materials. Scotland’s climate had a lot to do with completing the project, named The Houl. The team of architects stated that their work is so impressive because it’s based on “an energy conscious design”. We discovered The Houl on Blog Gessato and we instantly thought this was a smart idea worth spreading.

The ingenious minds behind The Houl are a group of Scottish creatives, the Simon Winstanley Architects, which developed several contemporary projects, based on a technique that brought them worldwide recognition and plenty of awards. The Houl itself has received the award of Royal Institute of British Architecture, in 2011.  The house was built by taking into account the benefits of Scotland’s windy weather. The roof is sloping at different angles  and the main reason for choosing such an unusual shape  for it, is the summer sun.  The house makes use of natural materials, such as hardwood for the inside floors and bricks for the side fa?ade. The Houl keeps a cozy appearance, the inside walls are painted in a luminous white, making the place more spacious and relaxing. With a stunning panoramic view, this house is simply delightful. Utterly immersed into an isolated spot, The Houl makes its inhabitants feel the sweet scent of freedom. A breezy, ventilated place for those who prefer the solitary landscapes.
 
 
  评论这张
 
相关小组: 建筑设计苑
阅读(401)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017